18 лют. 2022 р.

Фотозвіт тижня інформатики (Середа-п'ятниця)


 

 

Конкусний відбір підручників з інформатики на 5-6 клас НУШ

 Перелік підручників:

1. Інформатика. Підручник для 5 класу закладів загальної середньої освіти. (Ривкінд Й.Я., Лисенко Т.І., Чернікова Л.А., Шакотько В.В.) В. "Генеза"

2. Інформатика. Підручник для 5 класу закладів загальної середньої освіти (Бондаренко О. О., Ластовецький В. В., Пилипчук О. П., Шестопалов Є. А.)  В. "Ранок"

3. Інформатика. Підручник для 5 класу закладів загальної середньої освіти
(Корнієнко М. М., Крамаровська С. М., Зарецька І. Т.)  В. "Ранок"

4.   Інформатика. Підручник для 5 класу закладів загальної середньої освіти. ( І.В. Тріщук.) В. "Навчальна книга - Богдан"





 


5. 

 Інформатика. Підручник для 5 класу закладів загальної середньої освіти.

 (Ігор Завадський, Ольга Коршунова, Віталій Лапінський) В. "Освіта-дім"





6.
 Інформатика. Цифрові підлітки. (Джон Ендрю Біос).  В. "Формула"     ТУТ

7 лют. 2022 р.

День безпечного Інтернету 2022 – "Разом для найкращого Інтернету"

     8 лютого 2022 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.

    День безпечного Інтернету (SID/ДБІ) запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми й молоддю. Центр кращого Інтернету представляє Національний комітет Дня безпечного Інтернету в Україні.

    Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.

Пропоную усі пройти веб-квест "Безпека в Інтернеті" за посиланням ТУТ

Онлайн семінар «ІНФОРМАТИЧНА ОСВІТНЯ ГАЛУЗЬ В НУШ (5 КЛАС): ВПЕВНЕНИЙ СТАРТ»

Онлайн-семінар із теми «ІНФОРМАТИЧНА ОСВІТНЯ ГАЛУЗЬ В НУШ (5 КЛАС): ВПЕВНЕНИЙ СТАРТ» за участю авторів модельної програми з інформатики для 5 класу НУШ НАТАЛІЇ МОРЗЕ ТА ОЛЬГИ БАРНИ

 

Фотоальбом 5-А класу

    З нагоди Дня Безпечного Інтернету, який відзначаєтьс 8 лютого 2022 р. , пропоную учням нашої школи пройти веб-квест "Безпека в Інтернеті".
Заходь на сторінку веб-квесту, проходь завдання, навчайся новому та вигравай нагороди!

Веб-квест "Безпечний Інтернет"