26 квіт. 2018 р.

Захоплюючий світ творчих завдань для дошкільнят

Проект «Розвиток дитини» пропонує батькам та вихователям десять цікавих розмальовок й творчих завдань для розвитку загальної ерудиції, навичок логічного, творчого мислення, довільної уваги, зорової пам’яті, дрібної моторики, координації тощо.
Виконання запропонованих завдань сприятиме зацікавленню процесом пізнання, формуванню у дітей позитивного ставлення до навчання, вихованню впевненості у собі та своїх освітніх можливостях, що є важливою запорукою всебічного розвитку дитини.
Розмальовка «Квіти». Це завдання - перший крок до розвитку письма. Завдяки завданню діти розвивають навички дрібної моторики та графомоторні навички, одночасно вивчаючи назви та зображення популярних квітів.

Розмальовка: вивчаємо кольори веселки. Це завдання допоможе дитині приємно й з користю провести час, розмальовуючи надані зображення відповідно до кольорів веселки.
Вивчаємо кольори. Цей комплект завдань дозволяє дитині пов’язати наявні знання та уявлення про кольори із представниками живої та предметами неживої природи, яким вони притаманні, та закріпити знання про кольори у наочній формі.
Розмальовка «Тварини». Це завдання – ще один крок до розвитку письма. Завдяки завданню діти розвивають навички дрібної моторики та графомоторні навички, одночасно вивчаючи назви відомих тварин та різноманітні кольори.
Барвисте листя: розмальовуємо та вивчаємо кольори. Це завдання допоможе дитині запам’ятати назви основних кольорів, узагальнити знання про осінь та зміни, що відбуваються в цей час у природі.
Учимось рахувати, групуючи малюнки. Цей комплект завдань призначений для дітей, які вчаться рахувати та групувати різні предмети. Кожне завдання містить певну кількість однакових зображень, дитині треба згрупувати їх відповідно до умови, а потім розмалювати кожну групу в свій колір і порахувати, скільки всього груп вийшло.
Тренуємо графомоторні навички. Цей комплект завдань створено з метою комплексного розвитку дитини, адже він дозволяє набувати й тренувати графомоторні навички, зорово-рухову координацію та розвивати різні функції уваги.
Барвисті рими. Цей комплект завдань в цікавій та незвичній формі познайомить дитину із таким поняттям, як «рима», та дозволить їй закріпити свої знання, залучаючи зорову та м’язову пам’ять.
Розмальовка: захоплення дівчинки. Цей комплект розмальовок створено для дівчат, які за його допомогою мають змогу набути багатьох корисних навичок. Так, працюючи над завданнями, дівчинка покращуватиме дрібну моторику та зорово-рухову координацію, розвиватиме уяву та кольорове сприйняття, набуватиме важливих поведінкових навичок.
Графічні диктанти. Цей комплект є чудовою можливістю підготувати дошкільнят до подальших навантажень у молодших класах та допомогти першокласникам адаптуватись до навчання, адже графічні диктанти сприяють розвитку навичок письма, дрібної моторики та координації рухів, а також уваги, просторової орієнтації, абстрактного мислення, старанності та посидючості
Кожне завдання можна роздрукувати на звичайному або кольоровому принтері та використовувати необмежену кількість разів. Завантаження завдань для дітей доступне для користувачів сайту після швидкої реєстрації.